Embarcadero frigiver RAD Studio 10.3.3

10.3 Rio Release 3 bygger på funktionssættet 10.3, 10.3.1 og 10.3.2 ved at tilføje nye funktioner i hele suiten. Har du en aktiv support- og opdateringsaftale (Update Subscription) kan du allerede nu downloade og installere Delphi 10.3.3, C ++ Builder 10.3.3 og RAD Studio 10.3.3.

Med frigivelsen af den tredje opdatering til 10.3 Rio, kan udviklere nu kompilere til Google Play Store med 64-bit Delphi applikationer lavet med FireMonkey. Multi-tier applikationsudvikling og distribution med RAD Server er blevet forenklet takket et være prekonfigureret Docker image; og lav C++ og Delphi apps til iOS 13 og Delphi applikationer til macOS Catalina.
Udviklere kan også få adgang til mere end 70 forskellige datakilder med den Enterprise Connector licens (ét års subscription), der følger med i Enterprise og Architect udgaverne.

Delphi 64-bit Android understøttelse

Som noget nyt understøtter 10.3.3 Android 64-bit udvikling med Delphi. Lav 64-bit applikationer, der er klar til Google Play Store, komplet med Android App Bundle understøttelse.

iOS 13 og Mac Catalina understøttelse

Med 10.3.3 kan du lave applikationer til iOS 13 App Store (Delphi og C++ Builder) og macOS Catalina (kun Delphi). Lav iOS 13 apps med understøttelse af det nye Dark Theme, og målret macOS’ App Store med 64-bit macOS Catalina applikationer udviklet i Delphi, komplet med understøttelse af Apples nye app notarization.

RAD Server Docker Deployment

10.3.3 inkluderer RAD Server Docker-implementering og konfigurationssupport gennem indbyggede scripts. Du får også et prekonfigureret Docker image til RAD Server på Linux, der er hostet på Docker Hub. Dette forenkler i høj grad implementeringen af RAD Server til produktion i Docker.

Enterprise Connectors i Enterprise og Architect

Med i Enterprise og Architect udgaverne af RAD Studio, Delphi og C++ Builder er en 1 års licens til Enterprise Connectors. Enterprise Connectors, lavet af CData, gør det ligeså nemt at oprette forbindelse til enhver applikation, som at oprette forbindelse til en database. Udnyt 70+ kilder, som en del af dit køb af Enterprise og Architect udgaven (også tilgængeligt for kunder, der allerede har en support- og opdateringsaftale (Update Subscription)).

Også inkluderet i 10.3.3 er mere end 180 kvalitetsforbedringer for indrapporterede problemer.

Du kan se flere detaljer i den opdaterede feature matrix for RAD Studio 10.3.3 her

Klar til at bestille? Eller bare til at høre mere?

Giv os et ring på 44 52 16 50, eller udfyld felterne, så ringer vi til dig!