Hvordan motiverer man en investering i gode værktøjer?

BeningoJacob Beningo blogger på Design News web. ”Enhver embedded udvikler ved, at det er meget lettere at få chefen til at godkende et køb af en spektrum-analysator til $ 50.000, end at købe en debugger med ETM trace til $1.200.
Ethvert køb af en compiler, trace software, analysatorer eller andre værktøjer, der kan gøre softwareudviklingen enklere, hurtigere eller billigere resultere ubønhørligt i, at cheferne undrer sig over, hvorfor man ikke kan anvende open source eller om man virkelig ikke kan klare sig uden.”

Jacob har på sin blog 5 gode argumenter for, hvordan man motiverer en investering i gode værktøjer. Det er faktisk trist, at det forsat er sådan. En udvikler koster firmaet tæt på 1 million kr. pr. år, men det anses ikke nødvendigt at give ham eller hende de bedste værktøjer, der er til rådighed på markedet. Mange må klare sig med ”gratis værktøjer” som de får fra chip producenterne i forbindelse med, at de evaluerer deres produkter. Men indenfor hvilke andre fagområder ville du vælge tekniske løsninger efter om du får det gratis. Ville du acceptere, hvis din læge eller bilmekaniker gjorde det samme? Nej vel.

De fleste embeddede systemer er utrolig kritiske for virksomheden og specielt software i disse systemer får større og større betydning. Nogle af dem er tilmed sikkerhedskritiske. Så mon ikke vi skulle til at få øjnene op for, at der også skal investeres i de værktøjer som vores softwareudviklere anvender.

Vores motto er: ”All developers deserves the best Tools”

Klar til at bestille? Eller bare til at høre mere?

Giv os et ring på 44 52 16 50, eller udfyld felterne, så ringer vi til dig!