Nohau indgår partnerskab om salg af RemObjects’ værktøjer og komponenter

RemObjects Software har været en førende udbyder af værktøjer og komponenter til Delphi og andre udviklingsværktøjer i mere end 15 år, og deres løsninger er populære hos udviklere over hele verden.

Remoting SDK, der blev frigivet første gang I 2003, var et stort gennembrud i måden, hvorpå udviklere laver netværkssoftware.

Det blev hurtigt fulgt op af dets store søskende Data Abstract, der revolutionerede multi-tier databaseadgang og gør det muligt at oprette forbindelse til enhver database. Ved hjælp af sin unikke model for dataadgang, kan dataforbindelser modelleres, så de bliver skræddersyet til din klient applikation.
Forskellige databasetyper eller strukturer kan abstraheres på serverniveau. Alte dette gøres visuelt via Data Abstracts kraftfulde Schema Modeler værktøj.

Også blandt Delphi-komponenterne finder vi Hydra, der er et bibliotek til at lave modulære og pluggable applikationer, med mulighed for at kombinere forskellige udviklingsteknologier- og sprog i den samme applikation. Det kan være VCL og FireMonkey, men også at tage .NET eller Java kode eller brugergrænseflader ind i din Delphi applikation.

Både Remoting DSK og Data Abstract rækker længere ud end bare Delphi og tillader også forbindelser og interoperabilitet med .NET og JavaScript samt native Android, iOS og macOS applikationer.

Den anden gren af RemObjects Software udgøres af Elements kompileren. Elements er en komplet og uafhængig udviklingsløsning til .NET, Coca, Java, Android, WebAssembly, native Windows og Linux samt embeddede enheder (IoT). Kompileren forstår fire sprog – C#, Swift, Java og RemObjects’ egen videredudvikling af Object Pascal, kaldet Oxygene. Du kan selv vælge (og sågar blande) de sprog du ønsker at bruge til dit projekt på tværs af alle de understøttede platforme.

Elements kommer med letvægts-IDE’er, der stadig er kraftige, til både Windows og Mac. Der er også mulighed for integration med Microsoft Visual Studio. Det kan være en start til slut for alle dine softwareudviklingsbehov.

RemObjects Softwares værktøjer og komponenter bruges af tusinder af udviklere hver dag for at gøre dem mere produktive. Fra Fortune 500-virksomheder til individuelle udviklere overalt i verden roser brugerne RemObjects Software.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere.

Du kan allerede nu købe RemObjects’ produkter på vores webshop.

Klar til at bestille? Eller bare til at høre mere?

Giv os et ring på 44 52 16 50, eller udfyld felterne, så ringer vi til dig!