Kunde- og salgsansvarlig med potentiale til at overtage ansvaret for det danske marked

Stillingsbeskrivelse
Du vil få en grundig introduktion til virksomhedens produkter og kunder inden, du selv får ansvaret for at servicere og sælge virksomhedens løsninger til kunderne på det danske marked. Målgruppen er virksomheder og konsulenthuse, der arbejder med udvikling af embedded software. Dine kollegaer, som har mange års anciennitet i virksomheden, er indstillet på at videregive deres omfattende salgs- og produktviden til dig, i den forventning, at du på sigt kan være en af de bærende salgskræfter i virksomheden. Har du lyst til og ambitioner om at overtage ansvaret for det danske selskab inden for nogle år, står muligheden åben for den rette.

Den overvejende del af salget består af rådgivning og vejledning af kunder, når de ønsker sparring omkring de løsninger, der tilbydes. Mange af kunderne er trofaste gengangere, der ved, at de altid kan få professionel sparring omkring løsninger og muligheder på et højt niveau. Disse kunder skal naturligvis passes og plejes, men det forventes også, at du er proaktiv mht. salg til potentielle nye kunder og løbende tager kontakt til disse.

Der sidder 18 medarbejdere i moderselskabet i Sverige og 3 i Finland, som gerne supporterer og sparrer omkring de tekniske løsninger, hvis der er udfordringer, som teamet i Danmark ikke selv kan løse.

Klar til at bestille? Eller bare til at høre mere?

Giv os et ring på 44 52 16 50, eller udfyld felterne, så ringer vi til dig!